Om oss

Om oss

Vårt konsept

I jungelen av leverandører og produkter er det raskt å gå seg vill – derfor har vi utviklet et konsept som handler om å selge kjente merkevarer til vennepris. Trond praktiserer akupunktur og kjenner godt til produktene våre, og vet hva man trenger for å etablere og drive klinikk. Øivind er litt over gjennomsnittet glad i Excel og vet det meste som er verdt å vite om å drive nettbutikk. Det er du som kunde som er viktigst, så del gjerne dine tanker om hva slags butikk du ønsker. 

Vi kjøper produktene direkte fra fabrikk i Kina og Korea – uten mellomledd – som gjør at vi er svært konkurransedyktige på pris. Skulle det være noe du ønsker deg, er det bare å ta kontakt, så undersøker vi muligheten for å ta inn produktet.

Sikker butikk

NÅL startet som nettbutikk i 2013 og har sakte men sikkert vokst frem med en trofast kundekrets. Vi jobber hardt for å gjøre deg som kunde trygg og fornøyd når du handler med oss. Derfor har vi utviklet en sikker nettbutikk hvor du kan betale med Mastercard/Visa gjennom den trygge betalingsplatformen Stripe. Det er også mulig å betale med faktura gjennom vår bedriftsavtale.

Kontaktskjema