Battle Balm

Battle Balm

Vi i NÅL er glad for å kunne introdusere Battle Balm I vår butikk. Battle Balm er fantastisk for så mye forskjellig fra kronisk til akutte utfordringer.

Flott for nakkesmerter, ryggsmerter, lumbago, leddgikt, leddsmerter, revmatisme. Fungerer usedvanlig godt med triggerpunktterapi, dyp vevsmassasje og annet skaderehabiliterings- og gjenopprettingsprogram.

For smerte fra overbruk av muskulatur, repeterende stress-skader, muskeltrekk, muskelkramper, tendinitt, ligamenttårer, blåmerker, hematomer, brannskader, slitasje osv. 

Under ser du en kort beskrivelse av de forskjellige typene:
Battle Balm Original Strength
Dette er den versjoen som startet alt. Den originale Battle Balm® ble lagt for å slå smerter i ansiktet. Formel inneholder en proprietær blanding av 20 hånd utvalgte planteingredienser. Med balansert oppvarming og kjøleegenskaper, myker denne @Battlebalm smerte og harmonerer kroppen din forsiktig. For mildt vondt og vondt, hudirritasjoner og mer! Slå smerten din med Battle Balm® i dag!
Battle Balm Extra Strength
Ekstra styrke er en mer konsentrert blanding for å gi deg ekstra smertelindring. Det er også vår mest allsidige. Flott for akutte eller kroniske smerteforhold. slå smerten din med Battle Balm® i dag!
Battle Balm Demon Strength 
Vår sterkeste versjon, Demon Strength Battle Balm®, Utmerket for akutt skade og traumer. Dette er en favoritt for de som ønsker å redusere av NSAID legemidler. Bekjemp smerten din med Battle Balm® i dag! 
Her finner du en fin oversikt over produsentens beskrivelse av bruksområder:
NB! Les brukerveiledningen hvis du er ukjent med produktet. Gjelder alle oljer, plastre og lignende. Vi anbefaler at du rådfører deg med en utøver av kinesisk medisin før du bruker noen av produktene. Produsentens indikasjoner* har ikke blitt bekreftet av noen offentlige instanser.